+45 22 31 57 77
Holkebjergvej 14, 5250 Odense SV
info@okboligsalg.dk

Sælge

Det er næsten umuligt at finde ejendomsmæglernes salærer på deres hjemmesider. Vi har nogle salærer der tåler sammenligning, og det er vi stolte af.

Selvsalg – uanset salgspris/ejendomstype

ejendomsmægler salær kr. 14.995,-

Når en boligejer selv har fundet en køber til sin bolig. Sammen er de blevet enige om en pris og har aftalt, hvad der skal medfølge i handlen. Situationen kan eksempelvis opstå, når forældre ønsker at sælge deres hus eller en lejlighed til et barn, eller når naboer eller kolleger vil handle med hinanden.

Står du i den situation, varetager vi alt det formelle papirarbejde

Hvorfor bruge en ejendomsmægler, når det er så nemt selv at annoncere boligen til salg på nettet. 

Det har altid været muligt, selv at annoncere sin bolig til salg, f.eks. i avisen, nu bruges nettet i stor stil til dette, og det er et rigtig godt medie.

Dette bruger ejendomsmægleren også i stor udstrækning, og boligen vises hvor køberne søger efter boliger. Faktisk er det ejendomsmæglerne der ejer den bedste og mest benyttede søgemaskine til boliger nemlig boligsiden.dk

Det vigtigste arbejde ejendomsmægleren laver er rådgivning. Vurdering af boligens realistiske pris, hvis prisen sættes for højt, bliver ejendomme svær at sælge, og det viser sig faktisk, at de ejendomme der udbydes til for høj pris, ofte ender med at blive solgt til en lavere pris end de ville være solgt til hvis det var den korrekte pris der blev startet med.

Endvidere gennemgår ejendomsmægleren servitutterne på ejendommen, hjælper med at forstå tilstands rapport og energimærke. Ejendomsmægleren har desuden en stor byggeteknisk viden. Kan rådgive om hvornår man skal sige ja til et tilbud fra en køber. En ejendomsmægler har mange års erfaring med boligsalg, både den praktiske og den teoretiske viden er stor.
Det er blevet lettere at annoncere boliger til salg, men en ejendomshandel er stadig en kompliceret proces der kræver stor indsigt.

Skulle noget alligevel gå galt har ejendomsmægleren en ansvarsforsikring

Medsalg – uanset salgspris/ejendoms type

Godt tilbud.

Salær kr. 29.995,-

Tid er penge – også for ejendomsmægleren. Derfor er Medsalg et godt alternativt tilbud til de sælgere, som ønsker at aflaste ejendomsmægleren tidsmæssigt ved selv at forestå de helt ordinære fremvisninger af boligen; typisk stå for et “Åbent hus”-arrangement om søndagen. Medsalg har samtidig den fordel, at en køber kan få svar på mange praktiske spørgsmål med det samme. Spørgsmål som sælger selv er den bedste til at besvare. Hvordan er det med børn på vejen? Hvordan er naboerne og skolen? Hvor er der bedst at handle?  Og mange andre lignende spørgsmål.

Din ejendom bliver annonceret på boligsiden, boliga samt hos home, edc, danbolig, nybolig, realmæglerne, estate. Ingen udgift til fotograf.Alle telefonhenvendelser sker til os. Sælger har således intet besvær med selve annonceringen på internettet. Sælger skal kun stå for de helt ordinære fremvisninger incl. åbne huse om søndagen. Når den rigtige køber melder sig, overtager vi sagen totalt og gennemfører handlen på helt normal måde incl. udfærdigelse af købsaftalen og eftersagsbehandlingen.

Den lokale ejendomsmægler okboligsalg tilbyder uforbindende boligvurdering.

Totalsalg – uanset salgspris/ejendomstype

Salær kr. 39.995,-

Totalsalg er et salg, hvor vi sørger for boligsalget fra A-Z. Ejendomsmægler fremviser boligen. Foto er også incl.
Ejendommen annonceres på Boligsiden, Home, Edc, danbolig, Nybolig, samt alle kendte boligportaler.

Start med at få et uforpligtende tilbud på dit salg.